BLOPPIS

Bloppis är en sorts loppmarknad I bloggform. En bloppis är en kombination av orden blogg och loppis. Att sälja via bloppis kallas att bloppa. Det finns olika typer av bloppisar med olika nischer, men vanligast är så kallade modebloppisar som säljer kläder och modeartiklar. Bloppisar drivs oftast av privatpersoner.

Bloppis kommer från bloggloppis och började dyka upp hos modebloggarna i slutet på 2007. På bloppisar säljs kläder, skor, smycken och väskor som bloggarna tröttnat på. Plaggen är oftast oanvända, i bra skick och säljs för en liten summa.

Nu kan du starta en Bloppis på www.reuse.se som integrerar med din blogg. Där registrerar du din blogg och får en egen Bloppis-sida, gratis!

Bloppis fungerar som en vanlig försäljning på Reuse, med skillnaden att det är en bloggare som säljer sina begagnade kläder och prylar. Försäljningens utformning är mer lik en blogg och lyfter fram försäljaren med bild och text.

På Reuse kan du sälja kläder, skor, väskor, accessoarer, smink, barnartiklar och mammakläder– allt går att sälja! Tveka inte, starta din egen bloppis du med!

Vill du också ha en bloppis på Reuse? Genom 3 enkla steg är det möjligt!

Börja med att gå in på kategori ‘Bloppisar’ i menyfältet, där hittar du ‘Registrera din Blogg’. När din blogg är registrerad ska den godkännas av Reuse & därefter har du en egen bloppis-sida på Reuse. Det är kostnadsfritt att registrera sin bloppis på Reuse.

Blondinbella är en av bloggarna som har startat Bloppis på Reuse. Gå in på www.reuse.se och se vad andra säljer – eller starta din egen bloppis!

Måste man ha en Bloppis på Reuse för att kunna sälja?

Nej, det behöver man inte. Det går bra att säja sina kläder på Reuse ändå.

Banner